2015. szeptember 3., csütörtök

Boreal karkötő bagollyal

Nagyon megtetszett a Szilvi bagolykája és karija így megkérdeztem tőle engedélyezi e hogy én is olyan színűt fűzzek! :) Azért kicsit másképp csináltam hogy ne legyen ugyan olyan!
Minta: Quimeras de náyades  https://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=es&u=http://quimerasblog.com/&prev=search
Karkötő összeállítását Neisz Pirostól lestem! Köszönöm! http://neiszpiros.blogspot.hu/2013/02/boreal-karkoto-fulihez.html
Színkombó: Csukásné Egeresi Szilvia

 Köszönöm!
 S egy kis ásványismeret: A nyaklánca unakitot raktam kikerestem mit tud! :)
Ime:
Unakit

Zöld alapon barnás - vöröses foltokkal tarkított gyönyörű kő. Eleme a Föld.  Az Unakit Föld eleme segít bennünket abban, hogy minden élethelyzetben szilárdak maradjunk és megőrizzük erőnket. Önrendelkezésre és a saját legbelső lényünkhöz való hűségre tanít. A napfonat csakra és a szívcsakra harmonikus működését segíti.

Gyógyhatása: Az unakit jelentősen meggyorsítja a betegség utáni lábadozást, elősegíti a pihenést. Rezgésével erősíti a szervezet öngyógyító erőit és segít, hogy gyorsabban váljunk ismét egészségessé. Az unakitot alapvetően minden terület regenerációjához használhatjuk. Ugyanígy alkalmas a betegség megelőzésére, mivel erősíti az immunrendszert. Javítja a belek, a máj és a tüdő működését is. 

Lelki területen az unakitnak tulajdoníthatóan gyorsabban felépülünk a sorscsapások és lelki megrázkódtatások után.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése