2012. augusztus 27., hétfő

Sujtás :(

Megpróbáltam én is! Szerintem nem lesz a szívem csücske ez a technika :( ,Peng Edit csodás alkotásai után kedvet kaptam el is rohantam zsinórért.Az gondoltam könnyebb lesz.Elsőnek a piros fekete medált csináltam kb 5 órán keresztül szarakodtam vele pedig nem egy bonyolult formát hoztam létre.A zsinórok csúszkálnak előre, hátra a medál kicsúszik a zsinór szárba beleakad a tű.....áááááááá azt hittem megbolondulok!Aztán Nagy Magdi felrakott egy videót a facebookra és gondoltam még egyszer nekimegyek.Hát ez sem volt egy könnyű gyors alkotási folyamat egy jóval kisebb napkőt zsinóroztam körbe amit kb 2 óra alatt sikerült létrehozni.A szálak kicsit kihúzódtak a zsinórból de hogy én nem kezdem újra az tuti. :( Minden kezdet nehéz tudom naaaaaaaaaa de ENNYIRE! :(

Az inspirációt köszönöm Peng Editnek a videót meg Nagy Magdinak!

4 megjegyzés:

  1. Szerintem egy kis gyakorlás és menni fog a második már egészen jól sikerült darab!

    VálaszTörlés
  2. Sajnos nem tudok hozzászólni az technika ügyben...de nagyon értékelem a próbálkozásodat...és ha tetszik, akkor ne hagyd abba..az látszik, hogy menni fog!!!!

    VálaszTörlés
  3. ..nem ismerem a technikát, de szerintem első próbálkozásnak ezek nagyon szép darabok!!

    VálaszTörlés
  4. Lányok!Köszi a biztatást!Most kicsit hanyagolomaztán majd meglátjuk!Főleg mivel megláttam a Papp Anita csodás fekete nyakékét! :)

    VálaszTörlés