2012. augusztus 18., szombat

Akela újra:medál és karkötő

A medálnak története van.Csináltam pár emberkének pengetőből medálokat.Az egyik a Bencéjé lett volna...
Elküldte nekem postán én meg is csináltam aztán feladtam neki ajánlott levélben,másnap kaptam fb-on tőle egy szomorú simleit.Kiderült,hogy a borítékot megkapta egy 3cm lyukkal az oldalán.A medált kilopták a borítékból.Mikor elmeséltem Klisztának ő akcióba lépett és szerzett egy új pengetőt a zenekartól most én megcsináltam.Még nem tudom hogy juttatom el Bencének de majd megbeszéljük mert a Postát nem kockáztatom meg újra! Mindenesetre ha koncertem meglátom valakin annak reszeltek!Mivel ebből öt db van az országban nem lesz nehéz megismerni!
A Motörhead karkötő után pedig úgy gondoltam hogy akkor már csinálok magamnak egy Akelásat is.Nekem nagyon tetszik! :)

3 megjegyzés:

  1. Sajnálatos.....de látod minden megtörténhet...ajánlom tértivevényesen feladni a csomagokat....azzal kártérítés is jár....persze attól még nem lesz meg a cucc...de ahhoz kevésbé mernek hozzányúlni! Nagyon vagány darabokat készítettél!

    VálaszTörlés
  2. Szia
    Timi vagyok Törökbálintról és azt hiszem nálam van az ellopottnak hitt akellás pengető.Találtam,de nem tudtam mit csináljak vele.Én is gyöngyözök és véletlenül akadtam az oldaladra ma.A pengetonek semmi baja,csak a damil adta meg magát,így találtam a munkahelyemen a földön,de nem boritékban volt.Ha kéred vissza,akkor légyszí itt jelentkezz:e-mail:vargacsabaattila@yahoo.com
    vagy facebook:Varga Csaba És Timea (Törökbálint)

    VálaszTörlés