2015. július 6., hétfő

Naryl medál és Cascara karkötő

Végre elkészült az első Narylom! Már régen kinéztem magamnak aztán megrendeltem a mintát a hozzávalót s aztán időm nem volt megcsinálni!Na de most sikerült!Nagyon tetszik most csinálok egy másikat is fuksziából! Kicsit szopatott a medál mert a chatonok kis fémtartókájába mindíg beakadt a damil na meg egyszer vissza is bontottam mert úgy beakadt hogy nem vettem észre és továbbfűztem! Szóval megszenvedtem érte! A nyaklánc részén két napig gondolkodtam vettem Vikinél egy hasonló színű kását de aztán nem tetszett így arra döntöttem elég egy egyszerű kásasor!A Cascara karkötőt pedig Pinteresten találtam miután nézegettem hogy milyen karit is csináljak hozzá!Kutattam de csak azt sikerült meglelnem hogy a minta a Beadwork magazinban jelent meg!Kirakott nekem a net egy hölgyet ill a blogját de bevallom időhiányban nem néztem végig!Végül is képről megfűztem!

Minta Naryl Pearly Bead Design

           Cascara: Beadwork magazin

5 megjegyzés:

 1. Csodálatosan szép ez a szett! Gratulálok!

  VálaszTörlés
 2. Want To Increase Your ClickBank Traffic And Commissions?

  Bannerizer made it easy for you to promote ClickBank products by banners, simply visit Bannerizer, and get the banner codes for your favorite ClickBank products or use the Universal ClickBank Banner Rotator Tool to promote all of the available ClickBank products.

  VálaszTörlés
 3. Easily Boost Your ClickBank Traffic And Commissions

  Bannerizer makes it easy for you to promote ClickBank products using banners, simply go to Bannerizer, and grab the banner codes for your chosen ClickBank products or use the Universal ClickBank Banner Rotator to promote all of the ClickBank products.

  VálaszTörlés