2014. augusztus 30., szombat

Karkötő long magatama gyöngyből és egy sárkány medál

Nem volt könnyű menet! A karkötőt 3 szor fűztem meg mire jó lett! :( Kétszer szétrobbant azt hittem megborulok! Az első az teljes kör akart lenni de kunkorodott is  és addig addig igazgattam hogy BUMM!
Nagy levegő kezdjük újból. Másodjára úgy döntöttem kapoccsal csinálom mert láttam hogy mindenkinek kunkorodikés a mintában is úgy van mert ugye egy sárkányfejet is csinált rá a tervező.Rávartam a kapcsot.Boldogság : mindjárt kész.... Az utólsó görcsnél mikor elvarrtam a damilt BUMM!
Itt volt az az állapot amikor földhöz akarod vágni és jól megtaposni ( DE sajnálod a gyöngyöt). Leraktam majd egy hét múlva újra nekifutottam DE! 20-as damillal! :) Így is kunkorodik kicsit úgy összenyomja a kapcsot de a kezemen nem látszik úgyhogy így maradt!

De mivel így maradt ki long magatamám úgy döntöttem hogy nekimegyek a fejnek is! Így ez lett belőle!
 Hát szegény sárkánykám kapott már hideget meleget! A lányom szerint disznófülü, a barátnője szerint csorbacsík,az egyik cimbim szerint kutyafülü és egyik vevőm azt hitte krokodil!
DE Nem ez sárkány!!!! :)

Minta: Beadwork magazin 2011 febr/márc

4 megjegyzés:

 1. Veled erzek...En otszor futottam neki aztan a falnak futottam duhomben aztan siman feladtam es beleneztem a tukorbe amikor ugy ereztem hogy sarkanyt akarok latni

  VálaszTörlés
 2. Szuper lett! (...én is veled érzek, nekem is vár most egy darab, amíg megnyugszom és újra bírom kezdeni...)

  VálaszTörlés
 3. Én végül úgy fűztem meg lányok, hogy körbe mentem brickkel! Mert így sokkal könnyebb volt ja és 20-as damillal!

  VálaszTörlés
 4. Ez bébisárkány. Határozottan bébisárkány.

  VálaszTörlés