2012. július 2., hétfő

Motörhead karkötő és medál

Úgy látszik most a fesztiválszezon idején zenekaros ékszerkészítésben élek! :)
Szombaton a lányokkal éjszakázós fűzést tartottunk.Mindenki kínozza magát persze Andin kívül valamiféle fogyókúra vagy életmódváltás szerűvel de természetesen ezt most felfüggesztettük!Főztünk pörit krumplival és telezabáltuk magunkat mindenféle nagyon finom sütivel!Na de light colát nyomtunk hozzá!
Mikor ezt kitaláltuk még fogalmam se volt mit is csinálok illetve csak annyi hogy bőrös karkötőt magamnak és hogy természetesen fekete lesz!Van egy Motörhead medál a Rocknessben először azt akartam rárakni,de rájöttem hogy az már tényleg nagyon totál brutál lenne mert maga a medál is öt cm széles mint a karkötő alapom és ha azt még körbegyöngyözöm akkora lesz hogy akár támadó fegyvernek is használhatom! :)
De csütörtök reggel felébredtem és láss csodát megjött a megoldás...hát persze Motörhead kitűző!!!!
Gyorsan be is szereztem kettőt mert akkor ugye már medál is kell hozzá! :) Ez lett belőle viszem most magammal hétvégén motorostalálkozóra,hát mivel rohadt meleg van nem tudom a karkötő meddig lesz rajtam mert nagyon tud melegíteni!
Jó kis este volt és lányok köszi a segítséget! :)

4 megjegyzés:

 1. Nagyon jól néz ki !!!!!!!!!!!!!!
  Ügyes vagy !!!

  VálaszTörlés
 2. Ismét nagyon kreatív voltál...szuper lett a szetted!

  VálaszTörlés
 3. Örülök, hogy Veletek lehettem:-)A 'feketeséged' ellenére csodálatos színfoltja vagy társaságunknak.Nagyon bírom a stílusod. Jó szórakozást a motoros találkozón. 1,2,3:-)

  VálaszTörlés