2012. december 29., szombat

Metál medál

A tüskegyöngyök rabságába estem!Vikihez bementem a múltkor és mutatta,hogy most már divatosak lettünk mi rockerek ill a divatvilág most nyúlta le az általunk viselt ékszereket!Mondjuk annak nem örülök hogy ezentúl minden cicababán ilyen lesz de majdcsak elfelejtik nemsokára! :) Tehát volt Vikinél két tüske karkötő amit azonnal magamévá tettem ebből ez az első ékszer kicsit brutális de nekem nagyon tetszik!
Inspiráció:Laura McCabe

Peyolte bagoly és Pink Floyd medál

A kolleganőm kért hogy csináljak neki egy bagolyt gyöngyből!Így sikerült,persze egy se volt egyszerű mert már majdem meg volt a fele mikor a számítógépem úgy döntött hogy meghal,így nem lett pont olyan mint a mintán mert nem emlékeztem rá így ez egy slankabb bagolyka lett!
Pisti pedíg már régen nyúzott hogy fűzzek neki is valamit kifagattam mi a kedvenc zenekara mert egy virágot mégsem akaszthatok egy legény nyakába!Persze előszőr úgy gonoltam veszek egy kitűzőt és azt befoglalom na de persze hogy nem lehetett kapni!Aztán egyszer csak bevillant,hogy tulajdonképp a Pink Floyd logó egy háromszög és akkor már bevillant ,hogy milyen egyszerű lesz megoldani!
A bagoly mintáját itt találtam de hogy ki é azt sajnos nem tudom!:http://www.encigyongye.eoldal.hu/fenykepek/mintak/bagoly-peyote.-.html