2012. augusztus 31., péntek

Minuetto's flower és Lotus

Gondoltam a sújtás után kell némi sikerélmény így nekiültem ennek a két medálnak!A Lotus közpe 18 mm vulcano rivli sajnos fotózhatatlan!Mindkettő kielégítette sikerélmény utáni vágyamat! :)
Minta: Lotus : sabine Lippert
           Miunetto's :MinuettoBijoux

2012. augusztus 27., hétfő

Sujtás :(

Megpróbáltam én is! Szerintem nem lesz a szívem csücske ez a technika :( ,Peng Edit csodás alkotásai után kedvet kaptam el is rohantam zsinórért.Az gondoltam könnyebb lesz.Elsőnek a piros fekete medált csináltam kb 5 órán keresztül szarakodtam vele pedig nem egy bonyolult formát hoztam létre.A zsinórok csúszkálnak előre, hátra a medál kicsúszik a zsinór szárba beleakad a tű.....áááááááá azt hittem megbolondulok!Aztán Nagy Magdi felrakott egy videót a facebookra és gondoltam még egyszer nekimegyek.Hát ez sem volt egy könnyű gyors alkotási folyamat egy jóval kisebb napkőt zsinóroztam körbe amit kb 2 óra alatt sikerült létrehozni.A szálak kicsit kihúzódtak a zsinórból de hogy én nem kezdem újra az tuti. :( Minden kezdet nehéz tudom naaaaaaaaaa de ENNYIRE! :(

Az inspirációt köszönöm Peng Editnek a videót meg Nagy Magdinak!

2012. augusztus 26., vasárnap

Filled Square,gyöngyhurkás,bogyós kari és nyílak

Nagyon ráizgultam a matt gyöngyökre és ez a fekete csiszolt nyolcas annyira tetszik hogy a Noria után csináltam egy Filled medált is.A gyöngyhurka is sláger most nálam, gondoltam ehhez a kis bogyós karihoz mi más is lenne jó?
A nyilak pedig egy ismerősöm, Eszter kérésére készültek még májusban mondta el mit szeretne most sikerült összehozni!Azért három darab mert kettőt egy fülébe szeretne rakni mintha a nyíl bele lenne szúródva a fülbe!
Minta: Filled Square :Sabine Lippert

2012. augusztus 20., hétfő

Filled Sguare gyöngyhurkán és Noria

A filled medálomat átraktam gyöngyhurkára ill memóriadrótra mert a régi formában nem tetszett.S egy régi terv Noria.A Noriát kétoldalasra csináltam.
Minta:Filled Square:Sabine Lippert
          Noria: Perle4U

2012. augusztus 18., szombat

Akela újra:medál és karkötő

A medálnak története van.Csináltam pár emberkének pengetőből medálokat.Az egyik a Bencéjé lett volna...
Elküldte nekem postán én meg is csináltam aztán feladtam neki ajánlott levélben,másnap kaptam fb-on tőle egy szomorú simleit.Kiderült,hogy a borítékot megkapta egy 3cm lyukkal az oldalán.A medált kilopták a borítékból.Mikor elmeséltem Klisztának ő akcióba lépett és szerzett egy új pengetőt a zenekartól most én megcsináltam.Még nem tudom hogy juttatom el Bencének de majd megbeszéljük mert a Postát nem kockáztatom meg újra! Mindenesetre ha koncertem meglátom valakin annak reszeltek!Mivel ebből öt db van az országban nem lesz nehéz megismerni!
A Motörhead karkötő után pedig úgy gondoltam hogy akkor már csinálok magamnak egy Akelásat is.Nekem nagyon tetszik! :)

Gyöngyhurka és bogyó

Végre csináltam magamnak egy gyöngyhurka karkötőt.A bogyó úgy született hogy kaptam javításra egy nyakláncot amin egy reneszánsz bogyó van azt szerettem volna leutánozni sajna az nem jött össze,de ez a bogyóka is tetszik.A gyöngyhurka kariba a Timi által készített karkötők miatt szerettem bele.Köszi Timi! :)
A memóriadrót már kb egy éve feküdt a dobozomban most végre felhasználtam.

2012. augusztus 17., péntek

Granadák szettben

Azt hiszem a Granadát már senkinek nem kell bemutatni.A karkötő az Ahlabama után készült szabadon.A bogyókat csak úgy csináltam.
Minta:Sabine Lippert