2011. április 28., csütörtök



Orinál láttam ezt a kétoldalas 3D háromszöget,s gondolat,hogy nekem is kell ilyen most testet öltött.Köszi Orsi az ötletet.

A kockámról leszedtem a lógócskát mert olyan kajlán állt rajta, azt hiszem így jobban tetszik s talán a fotó is jobban sikerült.

Imádom a gyöngyvirágokat,előnyük hogy nem hervadnak el.

2011. április 18., hétfő



Szett pillangógyöngyökkel fülbevaló kettő is készült hozzá.Vadalmánál láttam egy kis jégcsapot amit gondolom a kisfia csinált nekem ez nagyon tetszett.Aztán éppen gyöngyvadászatra mentem és pont megláttam ezt a fehér pillangógyöngyöt azonnal a magamévá tettem,köszönöm Mátyásnak az inspirációt.A medált lerajzoltam,biztosan van már ilyen mert nem egy nagy durranás,a gyöngyösfüzetem meg valahogy lecsepegtetődött de én már át nem rajzolom.

Megszületett a csodakockám nagyon jó volt csinálni az összevarrásig azt nagyon nem szeretem mire összevarrtam begörcsölt a kézfejem.Ti jártatok már így.Köszönöm Orsinának az okítást,remélem jól érzed magad Londonban.

Kézékszer újra ez már a harmadik színű nekem ez tetszik legjobban mivel fekete.Bevallom kicsit már untam most egy darabig nem szeretnék ilyet csinálni bár mivel a lányomnak is azt nyilatkozta hogy:"na ez már nekem is tetszik"/Dúl Sineámnál ez már dicséret/lehet kell még csinálnom de nem most.

Már régóta szerettem volna egy csillag medált most sikerült megvalósítani,bár ez a bordó gyöngy nem tetszik annyira nekem inkább barna.

2011. április 1., péntek


Megpróbáltam a Krasznát.Nekem nem olyan lett mint kéne valószínűleg mert nem tartottam be a gyöngytípusokat és méreteket,de azért nekem így is tetszik szépen csillog!Köszönöm Berjonak a mintát,majd még megpróbálom mert jó volt fűzni,csak szerzek hozza olyan méretű gyöngyöt ami a mintában meg van határozva.

Kézékszer még egyszer rózsaszínben.